tenthuisje

“dit was de meest ontspannen kampeervakantie ooit”

Hoort het tenthuisje wel of niet op een website over vakantie-huisjes? Dat vroegen we ons af. Maar omdat dit tenthuisje veel meer een huisje is dan een tent, want van alle gemakken voorzien, vinden we dat het hier hééél goed tot zijn recht komt. En het heeft bovendien uitzicht op het Lac de Veronne (iets verder van de oever dan het Guesthouse).

het tenthuisje: links zie je nog net een stukje van het 2-persoonsbed

Het is natuurlijk niet geschikt in de winter, het vroege voorjaar of de late herfst, maar het is een heerlijke plek van mei tot oktober!

het tenthuisje: achter de houten wand is rechts een stapelbed en links een 2-persoonsbed (1.60 x 2 m). Achter de blauwe deur rechts is de badkamer met douche, wastafel en wc

De keukenhoek heeft een koelkast, een inductie-kookplaat, warm en koud stromend water.

Eigen tentje ernaast?
Het tenthuisje biedt plaats aan 4 personen, maar kom je met vijf of zes personen, er is ruimte genoeg om een eigen tentje erbij te plaatsen.

tenthuisje met inpandig de wc en douche. Voor de foto hebben we de deur naar de wc/douche even open gezet maar die kun je dus gewoon dicht doen

In juli en augustus geven we met onze paarden les in ‘Clever Horsemanship’ (communiceren met lichaamstaal). D gezinnen die voor de cursus komen, staan met hun tent of caravan op onze natuurlijke, informele camping. Het zijn maximaal 8 gezinnen. Dus heel druk wordt het nooit. Zie meer over het kampeerterrein op de pagina over Lac de Veronne

In hoogseizoen: ook kleine informele natuurcamping

Vóór juli en nà augustus zijn er géén kampeerders en heb je het rijk voor je alleen, eventueel samen met onze gasten in het guesthouse en de twee andere tenthuisjes op hetzelfde terrein.

het tenthuisje heeft een eigen douche, wastafel en wc, inpandig. Er is dus warm en koud stromend water!
Keukenhoek met koelkast, inductie-kookplaat en ook hier, net als in de douche: warm en koud stromend water; het tenthuisje heeft een eigen boiler. Over de oranje tuinstoel zie je de bomen en het zwemmeer. Door het keukenraam zie een stukje van het kampeerterrein (alleen open in juli en augustus)
links achter de grenen wand is het comfortabele 2-persoonsbed
(boxspring 160 x 2 m)
Bedlinnen is inbegrepen
rechts achter de grenen wand is het stapelbed.
De bedden zijn voorzien van kussens, matrasbeschermer, dekbed.

vakantiehuis in Frankrijk aan zwemwater